"Демініціативи" дадуть Кінаху шанс до осені

Четвер, 27 червня 2002, 17:48
Лідер депутатської групи "Демократичні ініціативи" Степан Гавриш прогнозує, що чинний уряд Анатолія Кінаха проіснує до осені.

"Я переконаний, що висловлювати недовіру уряду сьогодні було б не дуже доречним", - підкреслив Гавриш в інтерв'ю "Українській правді". На його думку, Кабінет міністрів повинен підготувати бюджет на майбутній рік. "Якщо розбалансувати влітку Кабмін, то до 15 вересня проект бюджету від нього не надійде", - сказав лідер "Демініцатив". Підготовку бюджету Гавриш назвав страховим полісом уряду, принаймні, до осені нинішнього року.

У той же час, депутат критично відгукнувся про проект бюджетної резолюції, засудивши уряд за те, що воно не йде на податкову реформу, і думає вирішувати бюджетні проблеми не розширенням податкової бази, а посиленням фіскального тиску і завищенням прибутків від приватизації. Критику Гавриша також спричинили намір уряду відмовитися від захищених статей.

Раніше один із членів групи "Демініціативи" Олег Салмін заявляв в інтерв'ю журналістам, що не виключає відставку Кабінету Кінаха.

Українська правда, Харків

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування