КУЧМА ВСЕ-ТАКИ ХОЧЕ БАЧИТИ ГЕНПРОКУРОРОМ ПІСКУНА

Субота, 29 червня 2002, 14:42
Президент України Леонід Кучма направив до Верховної Ради подання на затвердження кандидатури Святослава Піскуна на посаді генерального прокурора країни, повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" в суботу прес-секретар глави держави Олена Громницька.

"Згідно з пунктом 11 статті 106 Конституції внести кандидатуру Піскуна Святослава Михайловича для надання згоди Верховної Ради на призначення його на посаду генерального прокурора України", - говориться в поданні.

Одночасно Кучма вніс в парламент проект постанови парламенту. Текст постанови свідчить: "Згідно з пунктом 25 статті 85 Конституції дати згоду на призначення Піскуна Святослава Михайловича на посаду генерального прокурора України".

Піскун, 1959 р. н., генерал-лейтенант податкової міліції, з травня 2002 року - заступник голови ДПАУ, начальник слідчого управління податкової міліції.

Як повідомлялося, вакансія генерального прокурора України залишається відкритою з середини квітня нинішнього року, коли екс-генпрокурор Михайло Потебенько пройшов до парламенту за списком Компартії. У цей час обов'язки генпрокурора тимчасово виконує Микола Гарник.

Читайте також:

Перша спроба президента?

У Піскуна в пасиві 2 фракції. Комуністи поки думають

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News