Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НА ЖИТТЯ ЖИРА ГОТУЄТЬСЯ ЗАМАХ – ПОПЕРЕДЖАЄ ЮЩЕНКО

Середа, 10 липня 2002, 14:03
Лідер фракції "Наша Україна" Віктор Ющенко заявляє, що володіє інформацією про "тиск і можливий замах на життя кандидата у народні депутати Олександра Жира". Про це Ющенко повідомив в інтерв'ю журналістам у середу, у місті Марганець, Дніпропетровської області. За його словами, ця інформація надійшла від поінформованого "джерела".

Ющенко зазначив, що про можливий замах були "поінформовані правоохоронні органи цієї території". "Окремо я інформую у Києві", - додав він.

"35-й округ – недосяжний бєспредел влади, коли міліція йде у політику – це справжній драматизм", – сказав він. Ющенко також повідомив, що з метою запобігання фальсифікації у день виборів у 35-му окрузі в якості спостерігачів працюватимуть 20 народних депутатів-членів фракції "Наша Україна".

За його словами, зараз Олександр Жир є "безперечним лідером, рівень симпатії якого складає 40-70"%. "Але якщо він переможе, це не означає, що вибори відбудуться", - зауважив Ющенко.

Ющенко також повідомив, що у новому парламенті Олександр Жир "має всі шанси" очолити комісію з розслідування вбивства Гонгадзе й інших резонансних злочинів та "завершити ту справу, яку розпочав".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування