У "Нашої України" буде своя більшість

Середа, 10 липня 2002, 15:12
"Наша Україна" веде переговори щодо створення парламентської більшості на базі її фракції, повідомив член фракції "Наша Україна" Микола Томенко.

За його словами, "Наша Україна" хоче створити більшість, орієнтовану на зміну системи влади, на створення коаліційного уряду. Томенко висловив думку, що саме така більшість може бути функціональною. Він також зазначив, що "Наша Україна" ніколи не підпише угоди, яка передбачатиме зменшення повноважень Верховної Ради.

За словами Томенка, "Наша Україна" готова "вести переговори з усіма фракціями". Він повідомив, що вже ведуться переговори з більшістю фракцій "не під прізвища, а під інститути влади".

Як сказав Томенко, якщо фракція, яка входить до міжфракційного об'єднання "Єдина Україна", готова мислити категоріями того, що необхідно жити за Конституцією, що уряд і Адміністрація Президента повинні діяти відповідно до свого статусу, тоді у них буде предмет для підписання відповідної угоди про створення парламентської більшості. Також, зазначив він, переговорний процес ведеться з фракціями КПУ, СПУ та БЮТ.

Томенко зауважив, що саме комуністи першими заявили про те, що вони хочуть змінити систему влади, а зміни в структурі влади є ключовими.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування