Ющенко розмовляв з президентом. Але не про посаду віце-президента

Середа, 10 липня 2002, 15:28
Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко заявляє, що під час останньої зустрічі з президентом країни обговорював тему створення "працездатного парламенту". Як повідомив Ющенко на прес-конференції у місті Марганець Дніпропетровської області, це можливо лише при умові формування політичної більшості фракцією "Нашої України" та підписання Договору про спільні дії.

Ющенко спростував повідомлення газети "Сегодня", про те, що вони з Леонідом Кучмою обговорювали можливість створення посади віце-президента, яку мав би очолювати лідер "Нашої України"

"Джерело в адміністрації президента володіє недостовірною інформацією, я не вів розмову у подібному ключі, і тема не звучала", - сказав Ющенко.

Він повідомив, що минулого тижня була "регулярна зустріч", яку лідер "Нашої України" проводить з президеном приблизно раз на місяць. На цих переговорах, за його словами, йдеться про інформування президента щодо принципів діяльності "Нашої України" в парламенті.

Відповідаючи на питання про те, чи готовий Ющенко знову обійняти якісь посади у виконавчій владі при президенті Кучмі, він сказав: "Я над цим не думав".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування