Замах на Жира готували на п`ятницю-суботу

Середа, 10 липня 2002, 23:52
"Заходи фізичного тиску або фізичного знищення" кандидата в народні депутати Олександра Жира мали бути вжиті у п'ятницю-суботу, перед довиборами 14 липня. Про це повідомив на прес-конференції у Дніпропетровську лідер "Нашої України" Віктор Ющенко.

За його словами, інформація про можливий замах надійшла до нього від "джерел, які представляють високий рівень місцевої влади". "Я покладаюсь на це джерело", - сказав Ющенко.

Лідер "Нашої України" повідомив, що дану інформацію він вже передав "місцевому керівництву СБУ" та планує звернутися із заявою до голови СБУ Володимира Радченка.

Коментуючи ситуацію, Ющенко повідомив журналістам, що дані про можливий замах на Олександра Жира його "не дивують", оскільки він "знає, якою є ціна виборів у 35-ому окрузі". Він також зазначив, що з метою фальсифікації виборів до округу "пересувається військовий контингент, "мертві душі" та до критичної межі зменшується кількість членів окружної виборчої комісії.

Характеризуючи ситуацію у окрузі №201, де також відбуваються довибори до парламенту, Ющенко зазначив, що до процесу "долучилася неконструктивна влада, яка витягує за вуха кандидата Вітренко". Водночас лідер "Нашої України" наголосив, що висуванець блоку Микола Булатецький "безумовно переможе" у цьому окрузі.

Ющенко також висловив жаль із того, що "партнери "Нашої України" (Блок Тимошенко, який висунув Володимира Олійника) не зробили кроків на зустріч і не зняли свою кандидатуру". Причиною цього, на думку Ющенка, є "не позиція політичної сили (БЮТ), а позиція її певних представників, які балотуються у окрузі".

Українська правда, Дніпропетровськ

Читайте також:

НА ЖИТТЯ ЖИРА ГОТУЄТЬСЯ ЗАМАХ – ПОПЕРЕДЖАЄ ЮЩЕНКО

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...