Піскун безжально розправляється з кадрами Потебенька

Четвер, 11 липня 2002, 11:09
Як стало відомо агентству "Інтерфакс-Україна" з поінформованих джерел у високопоставлених колах Генпрокуратури, Микола Гарник, який раніше був першим заступником генерального прокурора і до останнього часу виконував обов'язки генпрокурора, йде з Генпрокуратури.

Заступник генпрокурора Микола Обиход (народився 15 квітня 1956 року) "йде на пенсію", відзначило джерело. Інший заступник генпрокурора Олексій Баганець, як повідомила прес-офіцер Генеральної прокуратури України Олена Мамонтова, указом Піскуна призначений прокурором Волинської області.

Також стало відомо, що новий генпрокурор Святослав Піскун вже підписав наказ про призначення першим заступником генпрокурора Сергія Винокурова.

Іншим наказом Микола Гарник, який раніше займав цю посаду, а пізніше - тимчасово виконував обов'язки генпрокурора, призначений першим заступником прокурора Києва.

У цей час посаду заступника генпрокурора - прокурора Києва займає Юрій Гайсинський.

Підписані також накази про призначення трьох нових заступників генпрокурора. Ними стали Віктор Шокін, Олександр Медвідько і Тетяна Корнякова.

Як відзначив співрозмовник агентства, Шокін - старий кадровий працівник прокуратури, "прекрасний слідчий".

Медвідько раніше займав посаду першого заступника прокурора Луганської області зі слідства, також досвідчений слідчий. Корнякова до призначення була першим заступником прокурора Дніпропетровської області.

Піскун призначений на посаду Генпрокурора України 6 липня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News