Фракція "Єдина Україна" існує. У Київраді

Четвер, 11 липня 2002, 12:04
У Київській міській раді створена фракція "Єдина Україна", повідомив один з лідерів фракції Микола Георгієвський на засіданні Київради у четвер.

За його словами, у середу відбулися збори фракції, в яку входить 19 чоловік, і обрані декілька співголовуючих фракції, зокрема, сам Георгієвський, Лев Парцхаладзе, Ігор Шовкун.

При цьому Георгієвський підкреслив, що фракція створена на демократичних засадах.

Київський міський голова Олександр Омельченко, який веде сесію Київради у четвер, висловив сумнів, що фракція створена дійсно на демократичних засадах. "Якщо це відбувалося у ресторані або офісі податкової інспекції, думаю, створення фракції відбувалося не зовсім демократично", - сказав він.

Омельченко повідомив, що 1,5 місяці тому схвалив ініціативу одного з депутатів - Віктора Пилипишина про створення фракції "Єдина Україна" у Київраді і дав відповідне доручення секретареві Київради Володимиру Яловому. Однак, "очевидно вони створювали цю фракцію у повільному темпі", відзначив він, тому з аналогічною ініціативою виступили інші депутати.

На сесії Київради були зачитані заяви про перехід ряду депутатів з фракції "Єдність" у фракцію "Єдина Україна", а також заяви ряду депутатів про вихід з фракції "Київ трудовий" у зв'язку з її розпадом. Таким чином, на сьогоднішній день у складі Київради є три фракції - "Єдність", "Єдина Україна", "Наша Україна".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування