Омельченко знав, що під нього "копають"?

Четвер, 11 липня 2002, 13:47
Київський міський голова Олександр Омельченко заявив, що "ніяким силам не вдасться дестабілізувати роботу Київради".

У четвер в інтерв'ю журналістам він повідомив, що на деяких депутатів Київради, як і на депутатів Верховної Ради, чиниться тиск з боку "силових структур" та "органів державного управління". "Це - порушення, і я негативно ставлюсь до такого впливу", - зазначив Омельченко.

Щодо окремих депутатів, які, за словами Омельченка, "мріяли про дестабілізацію", міський голова Києва зауважив: "Це говорить про їхню культуру, інтелект і безвідповідальність".

Коментуючи заяву фракції Комуністичної партії України у Верховній Раді про можливість перевороту у керівництві Київради, Омельченко сказав, що "Київ працював, працює і буде працювати у правовому полі, виконуючи Конституцію, закони, укази Президента, постанови Верховної Ради і бажання людей".

Створення у Київраді фракції "Єдина Україна" Омельченко назвав "закономірним". Мер підкреслив, що чисельність депутатської групи "Єдина Україна" і фракції "Єдність" різниться, але, за його словами, "більшість депутатів у Київраді мають державну, центристську позицію, яка відображає інтереси киян".

"За шість місяців здобутки Києва можуть бути прикладом для всіх регіонів України", - зазначив Омельченко.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування