Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Литвина параноя - він думає, що вже зібрані підписи за його відставку

Четвер, 11 липня 2002, 17:17
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин, відповідаючи у парламенті на репліку депутата опозиційної фракції, заявив, що йому відомо про зібрані підписи депутатів за його усунення з посади спікера.

Член фракції Блоку Юлії Тимошенко Валентини Зубов закликав спікера не порушувати регламент під час проведення пленарних засідань, в іншому випадку, підкреслив депутат, можливий початок збору підписів за відставку Литвина.

Для включення до порядку денного питання про усунення з посади спікера необхідно зібрати 150 підписів депутатів.

Ряд представників опозиційних фракцій, до яких звернувся кореспондент агентства Інтерфакс-Україна з питанням, чи ведеться збір підписів для ініціювання відставки спікера, заявили, що їх фракції не ведуть збору підписів про це. Їм також не відомо про збір підписів за відставку Литвина іншими фракціями або групами депутатів.

Один з лідерів фракції БЮТ Олександр Турчинов в інтерв'ю агентству сказав, що його фракція не ініціювала збору підписів за відставку Литвина.

Відповідаючи на питання про причини заяв представників БЮТ про "систематичне порушення" Литвином регламенту, Турчинов стверджував, що при голосуванні за прийняття порядку денного спікер "неодноразово маніпулював" голосуванням, зокрема, з питанням про початок процедури імпічменту президенту України".

Представники фракції "Наша Україна" Юрій Оробець і Соцпартії Валентина Семенюк також заперечують факт збору підписів їх фракціями за відкликання спікера з посади.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування