Тепер у Жира є своя охорона

Четвер, 11 липня 2002, 19:22
Кандидату в народні депутати на довиборах у парламент України по 35-ому виборчому округу Олександру Жиру виділена озброєна охорона, повідомили в ЦГЗ управління МВС у Дніпропетровській області.

В УМСД повідомили, що охорона Жиру виділена у зв'язку з публікацією у газеті "Голос України" заяви лідера блоку "Наша Україна" Віктора Ющенка про підготовку замаху на кандидата в народні депутати.

Цю заяву Ющенко зробив на прес-конференції у Дніпропетровську в середу. У той же час у міліції повідомили, що якої-небудь інформації про підготовку замаху до оприлюднення заяви не надходило, офіційних заяв від Жира не було. Зараз ця інформація перевіряється, відзначили в ЦГЗ.

У середу Жир підтвердив, що йому стало відомо про замах, що готується на нього для недопущення перемоги на довиборах у 35-му окрузі. Крім того, він повідомив про масові фальсифікації виборів, що готуються у цьому округу.

Основним суперником на довиборах в окрузі №35 є перший заступник начальника обласного управління МВС Микола Драчевський.

У парламенті минулого скликання Жир очолював парламентську слідчу комісію зі справи журналіста Георгія Гонгадзе.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування