Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецькі почали створювати більшість. Переговори ведуться і з Ющенком

П'ятниця, 12 липня 2002, 14:16
Лідер фракції "Регіони України" Раїса Богатирьова сподівається, що договір про співпрацю між "Регіонами України" та фракцією Аграрної партії стане першим кроком до створення парламентської більшості.

Як заявила Богатирьова після підписання договору, "Регіони України" ведуть переговори не тільки з фракціями, які утворилися на місці "Єдиної України". "Треба подивитися договір, який пропонує "Наша Україна". Він складається з різних блоків – економічних, соціальних, політичних. І в яких блоках ми зможемо консолідуватися, там і підпишемо", - сказала вона.

В той же час Богатирьова повідомила, що багато депутатів з "Регіонів України" вже написали заяви до парламентської більшості, яку в кінці першої сесії почали створювати пропрезидентські сили.

Відповідаючи на питання журналістів про те, який з двох можливих варіантів створення більшості оберуть "Регіони" – разом з "Нашою Україною" або на базі "Єдиної України", - Богатирьова сказала, що це залежатиме від умов співпраці, які запропонують ті або інші сили.

Лідер фракції "Регіони України" висловила бажання того, щоб більшість була створена вже восени, на другій сесії парламенту. На питання про долю чинного Кабміну Кінаха вона сказала, що це має бути предметом обговорення парламентської більшості. "Зараз багато питань до уряду залишилося без відповіді. Ми бачимо як розвиваються економічні, соціальні сфери. Не скажу, щоб ми були задоволені", - зазначила вона.

Коментуючи представництво "Регіонів України" в уряді Кінаха, Богатирьова зазначила, що фракція ще не делегувала до нього жодного міністра. Вона визнала, що міністр фінансів Ігор Юшко та міністр ПЕК Віталій Гайдук є вихідцями з Донеччини, однак при цьому зазначила, що не може сказати, що фракція "Регіони України" "несе за них відповідальність".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:13
Пентагон "буквально перевертає небо і землю", щоб швидко доставити зброю в Україну
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить у сусідів
00:15
оновлюєтьсяХарків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
22:52
оновленоУ тимчасово окупованих Ровеньках на Луганщині повідомили про вибухи на нафтобазі
22:38
БоксБогачук: Якщо Ломаченко програє, то, напевне, завершить кар’єру
Усі новини...
Реклама: