Якби не футбол, Литвин не вистояв би

П'ятниця, 12 липня 2002, 20:00
Президент України Леонід Кучма "спокійно і позитивно" оцінює роботу парламенту під час першої сесії, заявив спікер Верховної Ради Володимир Литвин після телефонної розмови з главою держави.

В той же час Литвин повідомив, що парламент "не можна розглядати як машину для голосування", оскільки за депутатами стоять політичні сили та виборці з їх інтересами. Спікер вважає, що президент Кучма розуміє цю ситуацію.

Володимир Литвин повідомив, що завжди, і за часів роботи на чолі адміністрації президента, він "виходив виключно з того, що Верховна Рада – найвищий законодавчий орган". Хоча сам механізм він відчув, вже працюючи у парламенті.

Спікер також розповів, що зараз зустрічається з президентом "набагато рідше", ніж за часів роботи у адміністрації президента.

На питання журналістів про те, чи не боїться Литвин, що президент буде "розводити" його як Ющенка або Медведчука, спікер зазначив: "Я не боюся цього, оскільки важко щось нове вигадати".

Про перші місяці роботи на чолі парламенту Литвин сказав, що обрання було для нього "величезним іспитом". За словами спікера, він би "не вистояв", якби не регулярна гра у футбол разом із друзями. "Так хочеться розкупоритися, зняти краватку та сісти біля води…", - замріяно сказав спікер на прес-конференції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування