Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко "підтримав" у 18 окрузі податківця Мельника. Крайнім роблять "М.Томенка"

Субота, 13 липня 2002, 18:18
Кандидат у народні депутати від "Нашої України" Микола Одайник вимагає від правоохоронних органів провести перевірку фактів поширення фальшивих агітаційних газет "Наша Вінничина" на території 18 виборчого округу (Вінницька область), де 14 липня відбудуться перевибори до Верховної Ради.

Газети дезинформують громадськість про те, що політрада блоку "Наша Україна" вирішила підтримати "єдиного узгодженого кандидата" Петра Мельника. Крім цього, у даній газеті надруковані інтерв’ю з особистими фотокартками керівництва блоку Віктора Ющенка та Петра Порошенка, в яких вони висловлюють підтримку Петру Мельнику. Про це ідеться у скарзі Одайника, вміщеній на сайті "Майдан".

Микола Оданик також повідомляє у скарзі до окружної виборчої комісії, що у вихідних даних газети зазначено, що відповідальною особою за друк є "М.Томенко", а наклад складає 5000 примірників.

"Це не відповідає дійсності, так як М.Томенко є народним депутатом у фракції "Наша Україна" та він не отримував відповідних розпоряджень на здійснення таких дій, що може бути підтверджено ним особисто, - зазначає Одайник у скарзі. - Дані про позачергове засідання політичної ради блоку В.Ющенка "Наша Україна" стосовно підтримки на 18 виборчому окрузі (Вінницька область) Петра Мельника також не відповідають дійсності".

Газета поширювалася на території округу №18 в м.Шаргород, смт. Чернівці, смт. Томашпіль. Здійснювалося це "невідомими особами, які розвозили дані друковані матеріали на автомашинах".

"Такі дії невстановлених осіб прямо впливають на волевиявлення виборців та кінцевий результат виборів на користь кандидата у народні депутати України по одномандатному виборчому округу №18 Мельника Петра Володимировича", - ідеться у скарзі.

Блок Ющенка підтримав у даному окрузі кандидатуру Миколи Одайника. Петро Мельник є ректором Державної академії податкової служби (м.Ірпінь), депутат Верховної Ради 3-го скликання, входив до фракції НДП.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...