Переможець в окрузі Жира має дякувати губернатору, вважає Ющенко

Неділя, 14 липня 2002, 22:06
Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко вважає, що на довиборах у 35-му окрузі "керівником обласної адміністрації було зроблено все, щоб пройшов кандидат від влади". Так, повідомляє прес-служба блоку, Ющенко прокоментував на прес-конференції у Львові зняття з виборів Олександра Жира.

За словами Ющенка, Жир був "абсолютним фаворитом виборів і залишався провідною фігурою до останнього дня". Однак, за словами лідера блоку, виборча кампанія ускладнювалася тим, що другим лідером був заступник начальника обласної міліції . "І вся влада вела масову агітацію за свого кандидата", - сказав він.

Ющенко вважає, що претензії, висунуті Жиру окружною виборчою комісією, є "безглуздими". Лідер "Нашої України" також повідомив, що зараз їх опрацьовують юристи блоку.

Главою Дніпропетровської обласної адміністрації є Віктор Швець. За непідтвердженими даними, в адміністрації президента підготовлено указ про звільнення його з цієї посади та призначення губернатором Олега Дубину. Доля цього кадрового рішення багато в чому залежала від результатів довиборів у 35-му окрузі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування