Долю "1+1" буде вирішувати Вищий господарський суд

Вівторок, 16 липня 2002, 17:09
Телерадіокомпанія "Студія 1+1" у вівторок подала скаргу до Вищого господарського суду України на рішення Київського міського апеляційного суду з приводу позбавлення телекомпанії ліцензії на право мовлення, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" генеральний продюсер каналу "1+1" Олександр Роднянський.

У вівторок апеляційний суд Києва залишив у силі лютневе рішення господарського суду столиці про позбавлення "Студії 1+1" ліцензії на право мовлення.

"На жаль, під час засідання не була оприлюднена мотивація такої постанови. Ми можемо хіба що здогадуватися про те, з яких міркувань обійшов суд апеляційної інстанції, так само, як і відносно того, хто стоїть за цим рішенням", - відзначив Роднянський.

Разом з тим він зазначив, що телекомпанія не вперше зустрічається "зі свавіллям і абсурдністю окремих кроків "третьої влади" і не хотіла б "піддаватися на піарівські провокації і приділяти цій події більше уваги, ніж вона того заслуговує".

У лютому нинішнього року Господарський суд Києва визнав недійсною ліцензію "Студії "1+1" на право мовлення на другому загальнонаціональному телеканалі мовлення (УТ-2), розглянувши позов телерадіокомпанії "АІТІ" до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. У свою чергу, Роднянський заявив, що цей присуд є замовленим, і телекомпанія оскаржила його у міському апеляційному суді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування