Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Нашої України" вже готові тіньовий уряд та обласні адміністрації

Середа, 17 липня 2002, 19:07
Фракція "Наша Україна" працює над формуванням тіньових обласних і районних адміністрацій. Про це повідомив народний депутат політичний координатор блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний.

За словами Безсмертного, саме "Наша Україна" першою виступила з ініціативою формування тіньового уряду.

"Створення тіньового уряду в демократичних традиціях стимулює діючу владу. Маючи альтернативу у вигляді тіньового уряду влада починає ефективніше працювати", - вважає представник "Нашої України".

"Формат тіньового уряду дозволяє презентувати свої ініціативи не у вигляді гасел, а у вигляді конкретних документів та програм" –додав він. У той же час Безсмертний зазначив, що "сьогодні цю ідею всі експлуатують і навіть розписують посади", повідомляє сайт "Нашої України".

За словами Безсмертного, для фракції "Наша Україна" кадрове питання "не є самоціллю", і вона не буде підтримувати "ініціативи маргінальних політичних структур", які б суперечили позиції фракції. "Ідея з тіньовим урядом не єдина, яку підхоплюють як представники опозиції, так і маргінальні політичні сили", - зазначив він.

"Тіньовий уряд, безумовно, необхідний, і ми не відкидаємо цю ідею", - підкреслив Безсмертний. І додав, що сьогодні "Наша Україна" працює над формуванням тіньових міськадміністрацій і створює кадровий реєстр.

Раніше народний депутат України, голова комітету Верховної Ради з питань промислової політики і підприємництва Юрій Єхануров повідомив в інтерв'ю "Галицьким контрактам", що у "Нашої України" є "розписаний по прізвищах" тіньовий уряд, який контролює роботу міністерств і відомств. В той же час і Юрій Єхануров і Роман Безсмертний відмовляються називати конкретні прізвища професіоналів, що входять до складу тіньового Кабінету міністрів та обласних і районних адміністрацій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування