Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Помер "вбивця Александрова"

Понеділок, 22 липня 2002, 10:23
У п'ятницю у будинку своєї полюбовниці у Краматорську помер Юрій Вередюк, виправданий Донецьким апеляційним судом у справі про вбивство директора телекомпанії "ТОР" (Слов'янск, Донецька область) Ігоря Александрова.

Як повідомляє ЦГЗ Управління МВС у Донецькій області, смерть, за висновком медиків, наступила внаслідок гострої серцевої недостатності.

17 травня, Донецький апеляційний суд виправдав Вередюка, обвинуваченого у вбивстві Александрова за недоведеністю його участі у здійсненні злочину, звільнив його з-під варти у залі суду, а справу направив на повторне розслідування.

20 травня Донецька прокуратура оскаржила рішення Донецького апеляційного суду, яким був виправданий і звільнений Вередюк. Зокрема, прокуратура вважає даний вирок "незаконним", а також вважає "необгрунтованим" направлення кримінальної справи на нове судове розслідування.

Однак розгляд у Верховному суді скарги Донецької прокуратури на рішення суду про звільнення Вередюка, призначене на 11 липня, був перенесений на 25 липня.

Александров, що зазнав нападу в офісі телекомпанії, помер від важкої черепно-мозкової травми 7 липня 2001 року. 26 листопада 2001 року Генпрокуратура офіційно заявила про закінчення попереднього слідства у справі. Прокуратура пред'явила обвинувачення у вбивстві Вередюку. Стосовно інших підозрюваних, які були оголошені в розшук, кримінальна справа була виділена в окреме виробництво.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування