Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вибори мера у Кіровграді знову визнані недійсними

Понеділок, 22 липня 2002, 10:58
Кіровоградська територіальна виборча комісія визнала повторні вибори міського голови м. Кіровограда недійсними.

У заяві комісії, розповсюдженій у понеділок, зазначено, що за рішенням Іллічівського районного суду м. Одеси від 18 липня 2002 року, Кіровоградська територіальна (міська) виборча комісія була зобов'язана провести засідання. На засіданні на підставі протоколів дільничних виборчих комісій за результатами голосування і повторних виборів міського голови від 9 червня 2002 року було прийнято рішення виконати вимоги ст.15, 48 Закону України "Про вибори депутатів місцевих рад, сільських, селищних, міських голів" (відповідно до вимог п.3 ст.49 даного закону повторні вибори проводяться тими ж виборчими комісіями, по тих же виборчих округах, виборчих дільницях, за тими ж списками виборців в порядку та в строки визначені цим Законом).

Територіальною комісією Кіровограду у ході виборів 9 червня було встановлено ряд порушень, зокрема зміна керівного складу комісії, введення в склад комісії людей, які не беруть участь у виборах міського голови 31 березня в тому числі і на керівні посади дільничних комісій на дільницях, невідповідності підписів членів комісій на протоколах дільничних виборчих комісій про результати голосування 31 березня 2002 року та 9 червня 2002 року.

У зв’язку з встановленими грубими порушеннями Закону України "Про вибори депутатів місцевих рад, сільських, селищних, міських голів" які вплинули на результати виборів Кіровоградська територіальна виборча комісія постановляє, визнати повторні вибори міського голови 9 червня 2002 року недійсними.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...