КУЧМА ПІДЕ НА ТРЕТІЙ ТЕРМІН. "Наша Україна" кличе до повстання?

Понеділок, 22 липня 2002, 19:14
Політичний координатор блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний вважає, що "на Банковій розробляються сценарії обрання на третій термін президента Леоніда Кучми, а довибори - це репетиція механізмів, які будуть задіяні у 2004 році". Такого висновку він дійшов після виборів 31 березня та 14 липня, які супроводжувалися "найцинічнішими діями заради фальсифікації волевиявлення народу".

"Сьогодні відпрацьовуються і відшліфовуються найвірогідніші схеми брудних виборчих технологій, які можуть бути задіяні на майбутніх президентських виборах: зняття з реєстрації, підкуп, шантаж, клонування кандидатів, визнання результатів виборів недійсними", - передає слова Безсмертного прес-служба блоку "Наша Україна".

Безсмертний вважає, що в українських "політичних реаліях" більше не існує "конституційного шляху зміни влади". Сьогодні "Наша Україна" стоїть перед вибором застосування крайніх засобів протидії існуючій владі, підкреслив Безсмертний.

Він нагадав, що блок Віктора Ющенка "Наша Україна" "довго намагався вести демократичний та цивілізований діалог з владою, пропонуючи масштабну реформу політичної та економічної системи". Однак, наголосив Безсмертний, "ці ініціативи не були почуті". Навпаки, - констатує він, - влада "цинічно демонструє повне небажання вести діалог з політичними силами, що заявили про свою альтернативну позицію". Безсмертний вважає, що адміністративно-чиновницька номенклатура намагається узурпувати всі гілки влади.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування