83 ЗАГИБЛИХ І 199 ТРАВМОВАНИХ – останні дані катастрофи у Львові

Неділя, 28 липня 2002, 14:57
Під час катастрофи у Львові загинуло 83 людини, однак ідентифіковано тільки 25. У морзі перебуває 45 невпізнаних тіл, а також 13 фрагментів тіл, повідомив на брифінгу у Львові в неділю глава державної комісії з розслідування авіакатастрофи, секретар РНБО країни Євген Марчук.

Як відзначив Марчук, пізнати загиблих буде дуже важко, оскільки більшість людей були без документів, крім того, багато хто з них приїхав на авіашоу з районів і навіть з інших областей.

Загальне число постраждалих під час авіакатастрофи у Львові становить 199 осіб. У тому числі в лікарнях перебувають 66 осіб, з них 18 - у важкому стані. Інші були відпущені додому в задовільному стані після огляду і надання необхідної медичної допомоги, повідомив Марчук.

Глава комісії зазначив, що число жертв авіакатастрофи може зрости або поменшати "на одну одиницю", тому що поки незрозуміло, скільком людям належать фрагменти тіл.

Крім того, за час, що пройшов з авіакатастрофи, за інформацією про пошук рідних і близьких звернулося декілька тисяч громадян.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування