"Наша Україна" чекає "чесної відповіді" про причини катастрофи, Тимошенко закликає до позачергової сесії ВР

Неділя, 28 липня 2002, 16:32
Блок Віктора Ющенка "Наша Україна" чекає від слідства "чіткої і чесної відповіді про причини аварії літака, що призвела до загибелі десятків людей".

"Трагедія у Львові шокувала всіх нас своєю жорстокою, безглуздою, нерозсудливою фатальністю. Вражає масштаб і обставини катастрофи. Загибель десятків людей гострим болем відгукнулася в серці кожного українця. Болить душа за всіх поранених під час авіашоу. Чому люди, які прийшли відпочити і подивитися на досягнення української авіації, стали жертвами чиєїсь недбалості?", - цитує повідомлення прес-служби блоку Інтерфакс-Україна.


Народний депутат України, лідер фракції БЮТ Юлія Тимошенко наполягає на скликанні позачергової сесії Верховної Ради у зв'язку з трагедією у Львові, а також на відставці міністра оборони України Володимира Шкідченка, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу партії "Батьківщина".

Тимошенко також висловилася за негайну заборону подібних акцій і шоу. Лідер фракції пропонує створити слідчу комісію Верховної Ради з розслідування обставин трагедії і перерахувати місячну зарплату народних депутатів сім'ям постраждалих.

"Наша Україна" і Тимошенко висловили глибоке співчуття рідним і близьким загиблих.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...