Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У понеділок ховатимуть перших жертв авіакатастрофи

Понеділок, 29 липня 2002, 11:32
В Україні - траур по жертвах катастрофи літака, що розбився у суботу на авіашоу у Львові. За даними на ранок понеділка, опізнані 75 загиблих.

За фрагментами тіл 8 загиблих продовжується процес ідентифікації.
Як повідомляє прес-служба міськради, в понеділок поховають тіла 45 жертв.

Під час авіакатастрофи загинули, за даними облуправління МінНС, 83 людини, в тому числі 23 дитини.

У лікарнях знаходиться 70 потерпілих, з них 18 - у важкому стані.
У понеділок з 10.00 до 12.00 на львівському аеродромі "Скнилів", де сталася трагедія, відбудеться панахида по загиблих. У найближчі кілька днів в храмах Львівської та інших областей служитимуть заупокійні служби.

Як повідомили в прес-службі міськради, підготовлені місця для поховання на 3-х кладовищах Львова. Районні адміністрації забезпечують транспортні послуги.

За даними прес-служби Львівської міськради, 35 тіл родичі вже забрали з моргу. Крім того, видані 59 свідоцтв про смерть і відповідну кількість одноразової матеріальної допомоги.

У понеділок також відбудуться похорони загиблих у Городоцькому, Бузькому, Пустомитівському і Жовківському районах області, на яких будуть присутні представники керівництва Львівської обладміністрації. Міністр з надзвичайних ситуацій Василь Дурдинець поїде у село Семенівка Пустомитівського району, де ховатимуть цілу сім'ю - матір, батька і двох дітей.

Інтерфакс-Україна

ВСЕ ПРО КАТАСТРОФУ У ЛЬВОВІ

ОБГОВОРИТИ НА ФОРУМІ

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування