Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Загинув соратник Тимошенко

Середа, 31 липня 2002, 11:20
Троє осіб, в тому числі голова дніпропетровської обласної організації партії "Батьківщина" Іван Мошенець і його 30-ти річний син, загинули внаслідок нічного зіткнення легкового автомобіля "Тойота" з трактором.

Як повідомляє головне управління ДАІ МВС України у вівторок, внаслідок аварії від отриманих травм водій "Тойоти" 28-річний Вадим Черноморець помер на місці, а двоє його пасажирів - Мошенець і його син, померли у центральній районній лікарні Красноармійська.

Автомобіль рухався з боку м. Красноармійська в напрямку Дніпропетровська. Як йдеться у повідомленні, автомобіль належав Всеукраїнському об'єднанню "Батьківщина".

"У темний час діб, незважаючи на недостатню видимість, на шосе Київ-Луганськ-Ізварино водій не вибрав безпечну швидкість руху, що не дало йому можливості зупинити транспортний засіб під час виникнення перешкоди для руху. Це і стало причиною його зіткнення з трактором "ЮМЗ", який рухався в попутному напрямку і виконував на перехресті лівий поворот, який належить "КСП Сергеєвськоє" Червоноармійського району Донецької області", - говориться у повідомленні.

Державтоінспекція України нагадує, що з початку року в Україні сталося майже 14 тисяч автопригод, в яких загинуло 2,3 тисячі осіб, більше ніж 15 тисяч отримали поранення.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування