Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ГЕНПРОКУРАТУРА НАЗВАЛА ТЕЛЕФОНИ, НА ЯКІ МОЖНА ДЗВОНИТИ, ЩОБ ПОВІДОМИТИ НОВУ ІНФОРМАЦІЮ У СПРАВІ ГОНГАДЗЕ

Середа, 31 липня 2002, 16:18
Всеукраїнська громадська організація "Антикорупційний форум" встановила преміальну винагороду у 5 мільйонів гривен за сприяння у розкритті вбивства Георгія Гонгадзе. З цієї нагоди Генеральна прокуратура звертається
до всіх, хто володіє відповідною інформацією, з пропозицією співпрацювати зі слідчою групою. Про це йдеться у заяві ГПУ, поширеній у середу.

"Щойно призначене керівництво Генеральної прокуратури України активізує слідство у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе", йдеться у заяві. Для цього сформовано нову слідчо-оперативну групу, в яку включено "кращих слідчих, провідних фахівців кримінального розшуку, до роботи залучаються найбільш авторитетні експерти-криміналісти".

В заяві зазначається, що у виконанні слідчих дій та проведенні судових експертиз братимуть участь українські та зарубіжні експерти. Для того, аби успішно розслідувати справу Георгія Гонгадзе Генеральна прокуратура має намір взаємодіяти з усіма фахівцями, які готові запропонувати свою допомогу.

Крім того, "Генпрокуратура пропонує родичам та близьким Гонгадзе, а також усім, хто володіє інформацією щодо цієї справи, співробітництво з новою слідчою групою".

В заяві ГПУ також йдеться про ініціативу "Антикорупційного форуму": "Зважаючи на якісно новий імпульс у розслідуванні та усвідомлюючи, що нерозкриття справи Гонгадзе негативно позначається на авторитеті правоохоронних органів України, Всеукраїнська громадська організація "Антикорупційний форум" встановила преміальну винагороду за розкриття вбивства журналіста в розмірі 5 мільйонів гривень".

Генпрокуратура просить усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що може допомогти у розкритті цього резонансного злочину, звертатися за телефонами: 290-80-34 226-27-36 чи за адресою: м. Київ, вул. Різницька 13/15, Головне слідче управління Генеральної прокуратури України.

Нерозголошення інформації та анонімність її джерел гарантуються.

Від УП: "Антикорупційний форум" було створено 8 грудня 2001 року. Ініціативну групу очолював голова ДПАУ Микола Азаров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...