Анонім з "Нашої України" вирішив нагадати, що блок поки не приєднувався до антикучмістів

Понеділок, 12 серпня 2002, 19:42

Політрада об'єднання "Наша Україна" не ухвалювала рішення про участь у вересневих акціях протесту, які плануються опозицією. Про це повідомило агентству Інтерфакс-Україна джерело в керівництві об'єднання.

За його словами, безпосередньо до і після оголошення про акції протесту засідання політради "Нашої України" не проводилися.

Як повідомлялося, представник Соцпартії Йосип Вінський повідомив про намір чотирьох політичних сил – "Нашої України", Компартії, Соцпартії і Блоку Юлії Тимошенко – 24 серпня оголосити про спільні дії під час осінніх акцій протесту.

Відповідну угоду КПУ, СПУ і БЮТ від імені блоку "Наша Україна" підписав його координатор Роман Безсмертний, за твердженням якого, він мав на це повноваження.

У той же час, лідер Українського Народного Руху Юрій Костенко сказав, що блок "Наша Україна" поки не ухвалив рішення про те, чи буде він брати участь у всеукраїнській акції протесту з вимогою дострокових президентських виборів, запланованій на 16 вересня. За його словами, такі рішення має ухвалювати політрада, а вона не проводилася, оскільки багато хто з керівників партій-учасниць блоку зараз у відпустках.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...