Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СТАЛА ВІДОМА ПОЗИЦІЯ КУЧМИ ЩОДО ОМЕЛЬЧЕНКА

Середа, 14 серпня 2002, 15:35
Президент України Леонід Кучма доручив голові Київської міськдержадміністрації Олександру Омельченку вжити невідкладних заходів направлених на припинення дій, що ведуть до руйнування єдиної системи та структури органів виконавчої влади, надмірної автономізації та дублюванню функцій центральних органів виконавчої влади виконавчими структурами органів місцевого самоврядування, яке, зокрема, має місце в сферах управління земельними ресурсами і приватизації.

Про це повідомляє в середу головне управління інформаційної політики адміністрації президента України.

Днями міський голова Києва Олександр Омельченко в інтерв'ю газеті "Дзеркало тижня" заявив про свій намір зустрітися з президентом і повідомити про розроблений проект змін до закону про місто Киів та про порушення карної справи за фактом зловживань та перевищення повноважень керівництвом київської міської влади. Омельченко розцінив законопроект як "провокацію", організовану проти нього певними політичними силами.

Омельченко упевнений, що проблеми почалися після того, як в жовтні минулого року він очолив партію "Єдність", що визначила своєю метою "виборність всіх органів влади від низу до верху і обов'язково - голів районних, обласних адміністрацій".

Інтерфакс-Україна

Читайте також

ПРОТИ МЕРА ОМЕЛЬЧЕНКА ПОРУШЕНО КРИМІНАЛЬНУ СПРАВУ?

МЕР КИЄВА ПІДТВЕРДЖУЄ: ЗА НЬОГО ВЗЯЛАСЯ ГЕНПРОКУРАТУРА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування