Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Перевертні" не причетні до справи Гонгадзе?

Четвер, 15 серпня 2002, 15:05
Держсекретар Міністерства внутрішніх справ України Олександр Гапон заявляє, що міліція не володіє інформацією про можливу причетність київського злочинного угруповання під керівництвом працівників міліції до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

Про це Гапон заявив у четвер в інтерв'ю журналістам, коментуючи на їх прохання нещодавню заяву заступника генерального прокурора України Віктора Шокіна про те, що виявлене у Києві злочинне угруповання в числі інших перевіряється на причетність до "справи Гонгадзе".

Держсекретар повідомив, що в числі убитих членами цього угруповання людей були ті, хто довгий час значився в списках тих, хто зник без вісти.

Кажучи загалом про участь працівників міліції в протиправних діях, Гапон зазначив, що МВС активно бореться з правопорушниками у своїх рядах. За його словами, звичайно такі правопорушники виявляються самими співробітниками МВС, а потім матеріали передаються в прокуратуру.

У даний момент, підкреслив держсекретар МВС, в органах прокуратури розслідуюється 330 карних справ стосовно колишніх співробітників міліції. Ці справи порушені не тільки в цьому році, але і раніше, підкреслив він.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Банда міліціонерів-вбивць розлютила Піскуна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування