Опозиція збирається захищати Буняка від наїздів ЗМІ

Четвер, 15 серпня 2002, 17:09
У Львові буде створено комітет захисту міського голови Львова Любомира Буняка, який офіційно називатиметься Комітетом захисту місцевого самоврядування.

Як повідомив УНІАН голова Львівської обласної організації УНА-УНСО Остап Козак, ініціювали створення цього комітету осередки політичних партій Львівщини, які входять до об'єднання "Галицький вибір" - "Батьківщина", УРП "Собор", УХДП, "Єдність" та Львівська організація УНА-УНСО.

Як повідомив Козак, метою створення комітету є "політична підтримка міського голови Львова, якого "замовила" шляхом інформаційної полеміки у деяких львівських ЗМІ одна з політичних партій України, спекулюючи кривавою трагедією на Скнилові і "вішаючи всіх собак" за трагедію на Любомира Буняка". За словами Козака, в нього є "достовірні дані про проплачені замовні статті, спрямовані проти Буняка".

Козак зазначив, що незабаром відбудеться зустріч з Буняком, під час якої буде остаточно узгоджено діяльність Комітету захисту місцевого самоврядування. Також члени комітету мають намір запропонувати Львівському міському голові постійного радника з політичних питань. Такою спільно узгодженою кандидатурою може стати відомий громадський діяч Юрій Шухевич, повідомив Козак.

Читайте також:

Кучму просять вгамувати Марчука в пошуках винних

Львівська влада вибачилася. Пересварившись перед цим з журналістами

Мер Львова вважає, що вибачатися за трагедію на "Скнилові" мають ЗМІ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування