"НАША УКРАЇНА" НАСКАРЖИЛАСЯ КУЧМІ НА МЕДВЕДЧУКА

Четвер, 15 серпня 2002, 18:42
Під час зустрічі з президентом України Леонідом Кучмою Віктор Ющенко і депутати-члени "Нашої України" відзначили "деякі проблеми, які йдуть з боку адміністрації президента". Про це "Українській правді" повідомив один із учасників зустрічі народний депутат Євген Червоненко.

"Наша Україна" показала, що шукає нормального діалогу, що президент і "Наша Україна" відповідальні за політичну ситуацію в країні, - зазначив Червоненко. - Ми не хочемо, щоб адміністрація президента перетворилася на фабрику з виробництва ворогів для президента".

Як відзначив Червоненко, серед іншого під час зустрічі поднімалися проблеми тиску з боку правоохоронних органів на підприємства, пов'язані з членами "Нашої України".

За його словами, Леонід Кучма продемонстрував готовність "нормально поставитися до пропозицій "Нашої України". "Зустріч була конструктивна", - охарактеризував народний депутат.

Червоненко також зазначив, що "Наша Україна" висловилася проти силових методів при створенні парламентської більшості. "У Верховній Раді є підгрунтя для створення коаліційної більшості, але не за принципом "проти кого товаришувати", а за принципом прийняття нормальних економічних законів, які опишуть рівні правила для всіх".

Відповідаючи на питання про підбір учасників зустрічі, Червоненко сказав, що "це були самодостатні люди, які не робили бізнес на політиці, не чужі президенту, які раніше працювали з ним". (В минулому Червоненко був радником Леоніда Кучми - УП.)

Народний депутат також повідомив, що представники "Нашої України" домовилися з президентом зустрітися ще раз у такому ж складі 25 серпня. У переговорах 13 серпня брав участь спікер парламенту Володимир Литвин.

Українська правда

Читайте також:

Ющенко вказав Кучмі на його помилки

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування