Україна нарощує економічні відносини з Іраком

Четвер, 15 серпня 2002, 19:04
До кінця 2002 року Україна відкриє свої торгово-економічні місії в Іраку, Бразилії і Марокко в складі українських дипломатичних представництв у цих країнах, говоритися в розпорядженні Кабінету Міністрів України, прийнятому на засіданні уряду в четвер.

Як відзначається в документі, місії будуть відкриті в межах встановленої граничної чисельності працівників торгово-економічних місій в складі диппредставництв країни за кордоном і коштів, передбачених у держбюджеті на функціонування іноземних дипзакладів України.

У зв'язку з цим Міністерствам економіки і з питань європейської інтеграції доручено разом з Міністерством іноземних справ і Державною податковою адміністрацією вжити заходів по кадровому забезпеченню і розміщенню цих місій.

У Мінекономіки вважають, що відкриття цих місій буде сприяти активізації торгово-економічних відносин України з Бразилією, Іраком і Марокко, а також наданню практичної допомоги і забезпеченню захисту інтересів вітчизняних товаровиробників у просуванні їх продукції на ринки країн Азії, Африки і Латинської Америки.

ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...