Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко проти замаху на Омельченка

Четвер, 15 серпня 2002, 20:42
Партія "Батьківщина" розцінює підготовку проекту змін до Закону "Про столицю України - місто-герой Київ" як "сплановану провокацію, спрямовану на знищення основ самоврядування у столиці України, приручення кримінально-олігархічними кланами столичної мерії та перетворення її в інструмент вирішення своїх злочинних інтересів".

Як наголошується у заяві партії, текст якої передано агентству УНІАН, сьогодні "розпочато черговий наступ проти міської влади загалом та її голови Олександра Омельченка зокрема. Відбувається реалізація реваншистського сценарію, згідно з яким владу в Києві повинні захопити сили, чільні представники яких складають президентське оточення"

Ініціатори проекту змін до закону про столицю, впевнені автори заяви, "віддаючи законне право громадян на самоуправління на відкуп криміналу, кидають виклик не тільки киянам, але й всім місцевим громадам України".

Партія "Батьківщина" висловлює рішучий протест проти намагань порушити систему функціонування міської влади, "принести в жертву інтереси киян на користь кланових інтересів, знищити в країні залишки місцевого самоврядування та побудувати в Україні кримінально-олігархічну диктатуру".

Читайте також:

ПРОТИ МЕРА ОМЕЛЬЧЕНКА ПОРУШЕНО КРИМІНАЛЬНУ СПРАВУ?

МЕР КИЄВА ПІДТВЕРДЖУЄ: ЗА НЬОГО ВЗЯЛАСЯ ГЕНПРОКУРАТУРА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування