Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма подарував українське громадянство підопічному Ахметова

Субота, 17 серпня 2002, 21:25
Гравцеві футбольного клубу "Шахтар" (Донецьк) Олексію Бахарєву надано українське громадянства. Відповідний указ 17 серпня підписав президент Леонід Кучма.

Громадянство Бахарєву надано "як особі, що становить державний інтерес для України", повідомили "Українській правді" у комітеті у зв'язках з громадськістю та ЗМІ Федерації футболу України. До цього донецький гравець був громадянином Росії.

Віднині Бахарєв отримує можливість захищати кольори збірної команди України. Вже 21 серпня він зможе дебютувати у складі національної дружини в товариському матчі проти збірної Ірану, що відбудеться 21 серпня на стадіоні спорткомплексу "Олімпійський".

Як зазначається у повідомленні, "Федерація футболу України та футбольна громадськість висловлює щиру подяку президенту країни Леоніду Кучмі за необхідну підтримку у такий важливий для українського футболу час".

Свого часу завдяки указам Кучми громадянами України ставали інші відомі футболісти, серед яких Юрій Калитвинцев, Сергій Серебренников, Сергій Кормильцев.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування