Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До справи "унсовців" підшиють відео

Понеділок, 19 серпня 2002, 14:35
У ході судового процесу у справі членів УНА-УНСО, обвинувачених в участі у масових заворушеннях у Києві 9 березня 2001 року, будуть переглянуті 63 відеозаписи тих подій.

У суді будуть показані записи зроблені операторами СБУ, МВС, українських та іноземних телеканалів, повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" у понеділок прес-секретар УНА-УНСО Тетяна Чорновіл.

Чергове засідання у справі про масові заворушення відбувається у приміщенні київського кінотеатру "Загреб" у понеділок. У цей же день, нагадала Чорновіл, відзначається 11-річчя створення УНА-УНСО.

Засідання, на яких будуть демонструватися відео, триватимуть протягом всього тижня.

Як відомо, 9 березня минулого року у Києві відбулися зіткнення між учасниками антипрезидентської акції і правоохоронними органами. Все, що відбувалося було знято численними відеокамерами українських і світових телеканалів, і не раз демонструвалося по телебаченню. СБУ порушила кримінальну справу стосовно організаторів і активних учасників заворушень, і арештувала 16 членів УНА-УНСО, у тому числі лідера партії Андрія Шкіля.

У квітні 2002 року Голосіївський місцевий суд Києва ухвалив рішення про звільнення Шкіля з-під варти у зв'язку з обранням його народним депутатом України. У кінці травня з-під варти були звільнені під підписку про невиїзд ще двоє затриманих.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування