Генеральну репетицію осінніх акцій "четвірка" проведе 22 серпня

Вівторок, 20 серпня 2002, 13:18
Зустріч "четвірки" ("Наша Україна", СПУ, БЮТ та КПУ) щодо осінніх акцій протесту, напевно, відбудеться 22 серпня, повідомив у вівторок в інтерв`ю журналістам лідер СПУ Олександр Мороз.

За його словами, зустріч, запланована на сьогодні, 20 серпня, не відбудеться, тому що лідер "Нашої України" Віктор Ющенко не повернувся до Києва. Мороз не виключив, що у зустрічі візьмуть участь по двоє представників від кожної політичної сили "четвірки".

Крім того, Мороз, відповідаючи на запитання журналістів, чи підтримує він ініціативу акції "Україна без Кучми" про проведення круглого столу між владою та опозицією, висловив думку, що така зустріч - нормальний механізм, передбачений у багатьох країнах світу. Водночас він зауважив, що на круглому столі повинні бути присутні представницькі особи як від влади, так і від опозиції, інакше він не матиме сенсу.

За словами співкоординатора акції Володимира Чемериса, "Україна без Кучми" ставить конкретну вимогу - проведення круглого столу між владою та опозицією. За словами Чемериса, кількість акцій протесту залежатиме від того, наскільки швидко влада погодиться сісти за стіл переговорів.

UNIAN

Читайте також:

Україна: за півтора місяці до революції

Трохи про підсумки

Капкан для Кучми на прізвище Тимошенко

Антикучмісти: перша ознака розвалу?

"Дивна революція"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування