Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиції пообіцяли підтримку з-за океану

Вівторок, 20 серпня 2002, 13:49
Українська громада Чикаго висловлює свою підтримку лідерам опозиції у їх намірах "щодо рішучої боротьби з антинародним режимом Кучми". Така позиція висловлена у звернені діаспори до Ющенка, Тимошенко, Мороза
та "всіх підтримуючих їх політичних та громадських організацій".

"Ми підтримуємо ці дії, бо переконані, що лише так можна перемогти організовану злочинність і корупцію, які панують в Україні та нищуть її", - йдеться у зверненні.

Автори заяви також відзначають, що "краще майбутнє народу України" - у спільних та невідкладних діях "четвірки". "За Вашими плечима також всенародна довіра, висловлена Вам на парламентських виборах - не стратьте її", - закликає Українська громада.

"Під цим зверненням стоять сотні, тисячі підписів українців, адже всі хочуть бачити свою Батьківщину щасливою та квітучою, очищеною від встиду, морального бруду, економічної нужди, в яких Україна перебуває протягом років влади злочинців", - зазначають автори звернення.

Український Інформаційний Центр у Чикаго повідомляє також, що зібрані підписи членів української діаспори, які передані через народного депутата Григорія Омельченка.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування