До рішення боротися з Кучмою "Нашу Україну" підбурює сам Кучма

Вівторок, 20 серпня 2002, 16:45
На участь блоку Віктора Ющенка "Наша Україна" в осінніх акціях протесту може вплинути поведінка влади, заявив народний депутат Юрій Павленко, що є членом парламентської фракції "Наша Україна" (група "Разом").

За словами Павленка, зараз існує дві позиції щодо підтримки блоком намірів опозиційних сил. Перша – брати активну участь і навіть очолити виступи. Друга – відмежуватися від усього. Втім, влада може вплинути на рішення "Нашої України", зазначив депутат.

Зараз, за свідченнями Павленка, ставлення Банкової до "Нашої України" та членів фракції не є дружнім: на парламентарів тиснуть, порушують кримінальні справи, залякують активістів у регіонах. Ці дії влади, за словами Юрія Павленка, "можуть змусити наш блок звернутися до громадян вийти на вулицi i висловити ту позицiю, яку вони висловили пiд час виборiв 31 березня".

Щодо участі у масових акціях протесту ющенківці обіцяють остаточно визначитися протягом тижня. На думку Павленка, "рішення має бути складним". Втім, до Дня Незалежності "Наша Україна" обіцяє його оприлюднити.

"Українська правда"

Читайте також:

Костенко готується до опозиції та ставить Кучмі ультиматум

"НАША УКРАЇНА" НАСКАРЖИЛАСЯ КУЧМІ НА МЕДВЕДЧУКА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News