ХТО ХОЧЕ ВБИТИ МАЙОРА МЕЛЬНИЧЕНКА?

Середа, 21 серпня 2002, 10:49
Американські спецслужби у вівторок попередили колишнього офіцера президентської охорони України Миколу Мельниченка, що його життю загрожує небезпека.

Інформація надійшла від адвоката Миколи Мельниченка Скота Хортона, який стверджує, що отримав її від правоохоронних органів, які входять до структури американського уряду. За словами Скота Хортона, "життя майора Мельниченка знаходиться в небезпеці". "Мені зателефонував співробітник урядової спецслужби і поінформував, що американський уряд володіє достовірною інформацією, що на майора Мельниченка готується замах. Загроза виходить з України, і це дуже реальна загроза. Пану Мельниченку необхідно вжити відповідних заходів, аби відвести цю загрозу".

Сам Микола Мельниченко так прокоментував цю інформацію: "Намагання мого фізичного знищення пов"язано з тим, що саме в ці дні ми з головою слідчої комісії Григорієм Омельченком юридично оформлюємо докази причетності Кучми та інших вищих посадових осіб України до скоєння особливо тяжких злочинів, у тому числі це організація та вбивство журналіста Георгія Гонгадзе, замах на життя народного депутата України Єльяшкевича та незаконна торгівля зброєю".

У середу голова парламентської слідчої комісії Григорій Омельченко, який у ці дні перебуває у США, планує обговорити інформацію про підготовку замаху на життя Мельниченка в Міністерстві юстиції Сполучених Штатів Америки та поінформувати про це Генеральну прокуратуру та Службу безпеки України.

Німецька хвиля

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News