Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельниченка справді хочуть убити

Середа, 21 серпня 2002, 12:50
Голова тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування справи Георгія Гонгадзе та інших резонансних справ Григорій Омельченко в інтерв`ю УНІАН по телефону підтвердив інформацію, поширену "Німецькою хвилею".

Згідно з повідомленням "Німецької хвилі", життю колишнього майора Миколи Мельниченка загрожує небезпека. Про це повідомив адвокат Мельниченка Скот Хортон.

Також у середу Омельченко проведе зустрічі в Міністерстві юстиції США з приводу розповсюдженої інформації про підготовку замаху на колишнього майора Державної служби охорони Миколу Мельниченка.

Омельченко також зазначив, що детальнішу інформацію і результати переговорів в Міністерстві юстиції він повідомить пізніше.

За інформацією агентства "Інтерфакс-Україна", Служба безпеки України не володіє інформацією про підготовку замаху на колишнього офіцера служби Держохорони України Миколу Мельниченка. Про це заявив агентству співробітник прес-центру СБУ Григорій Куливар.

Відповідаючи на питання агентства про те, як буде діяти СБУ у випадку, якщо народний депутат Григорій Омельченко офіційно передасть до української спецслужби інформацію про підготовку замаху, Куливар сказав, що ця "інформація буде перевірятися у встановленому законом порядку".

На даний момент, підкреслив він, СБУ не може дати інших коментарів щодо цієї справи.

Читайте також:

ХТО ХОЧЕ ВБИТИ МАЙОРА МЕЛЬНИЧЕНКА?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування