Литвин не пустить опозицію на поріг парламенту

Четвер, 22 серпня 2002, 13:11
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин проти того, щоб "політичні пристрасті й мітингова стихія" були внесені до парламенту.

Увечері у середу у передачі "Саме той" Національного телеканалу, говорячи про своє ставлення до запланованої на вересень акції опозиції, ініціаторами якої є також сили, представлені у парламенті, Литвин зазначив, що "слабкі політики завжди схильні до того, щоб шукати ворога; іншим чином вони не зможуть себе реалізувати".

"Якщо не подобається, ну, скажімо, у цьому випадку президент, є цивілізовані норми, є цивілізовані правила - ось будуть наступні вибори - і суспільство, народ, політики, повинні висловити своє бачення, своє ставлення до тих кандидатів, які будуть.

А сьогодні намагатися притягати за вуха якісь аргументи, і закликати до дій, які вже, навіть, виходять за межі конституційного поля, це - свідчення слабкості політиків, не здатних, очевидно, на конструктив", - заявив в ефірі спікер.

На його думку, систему влади не можна міняти під зміну політичних настроїв у суспільстві. "Пропозиції не повинні нести в собі ознаки реваншу. У політиці головне - треба вміти чекати. А головне у політиці - треба вміти працювати", - сказав Литвин.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування