Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Удовенко пояснює, чому Народний Рух з Кучмою

Четвер, 22 серпня 2002, 14:09
Лідер Народного руху України, член фракції "Наша Україна" Генадій Удовенко не виключає, що половина членів фракції "Наша Україна" братиме участь у вересневих акціях протесту, а половина - ні.

Удовенко зазначив, що засідання Політради "Нашої України" з цього приводу відбудеться наступного тижня, коли всі депутати повернуться з відпусток. Чи братимуть участь представники "Нашої України" у запланованому засіданні лідерів "четвірки", Удовенку невідомо.

Щодо НРУ, члени якого входять до фракції "Наша Україна", він зауважив, що вони визначатимуться самі, чи брати участь у акції протесту, чи ні. "НРУ самодостатня партія, яка приймає своє власне рішення", - сказав Удовенко.

Він повідомив, що найближчим часом буде проведено засідання центрального проводу НРУ, де визначатиметься це питання. "Ми не будемо підігравати ні комуністам, ні соціалістам, ми проводимо свою власну політику, у нас є власна ідеологія", - наголосив Удовенко.

Водночас він зауважив, що в самій партії немає однозначного ставлення до осінніх акцій протесту. За його словами, на рівні голів обласних організацій є діаметрально протилежні думки щодо участі у вересневих акціях протесту опозиції.

При цьому Удовенко зауважив, що "ми не можемо заборонити членам партії, якщо вони для себе вирішать брати участь в осінніх акціях протесту". Він підкреслив, що НРУ обговорюватиме це питання, виходячи з того, що вона не хоче дестабілізації в державі.

Проте різна позиція членів "Нашої України" з приводу осінніх акцій, на думку Удовенка, не призведе до розколу. "Це не те питання", "думаю ми будемо шукати спільні підходи", - сказав лідер НРУ.

УНІАН

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування