Подання на Тимошенко - тільки початок. "Руки дійдуть" і до Волкова, обіцяє Піскун

Четвер, 22 серпня 2002, 16:04
Генеральний прокурор України Святослав Піскун заявляє, що подання до Верховної Ради про притягнення Юлії Тимошенко до кримінальної відповідальності не останній такий документ стосовно народних депутатів нинішнього скликання.

"Я можу вас запевнити, що це не останнє подання, яке робить генпрокурор стосовно народних депутатів. Не звертаючи уваги на фракції", - сказав Піскун, відповідаючи на питання журналістів на прес-конференції у четвер у Києві.

Коментуючи на прохання журналістів заяву народного депутата Олега Рибачука про те, що останнім часом порушено більше 20-ти кримінальних справ щодо підприємств, які стосуються депутатів фракції "Наша Україна", Піскун сказав: "Якщо, наприклад, проведена податкова перевірка і є факт несплати податків: хто власник цього підприємства - народний депутат чи ні - вже не має жодного значення".

Генпрокурор підкреслив, що у випадку, коли правоохоронним органам стало відомо про здійснення якого-небудь злочину вони зобов'язані порушити кримінальну справу.

Відповідаючи на питання про те, як просувається справа народного депутата Олександра Волкова, Піскун сказав: "Я не знаю, що зі "справою Волкова", ще руки не дійшли, але дійдуть". Він підкреслив, що тільки чув про існування такої справи. "Немає депутатських запитів з цього питання", - відзначив Піскун, пообіцявши розібратися.

У парламенті України вже декілька разів приймалися депутатські запити до Генпрокуратури про необхідність порушення стосовно Волкова кримінальної справи.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування