Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БАНКОВА ГОТОВА ДО РЕВОЛЮЦІЇ

П'ятниця, 23 серпня 2002, 13:27
В адміністрації президента ведеться робота по "відслідковуванню" підготовчих дій до осінніх акцій протесту, які планує провести опозиційна четвірка – БЮТ, СПУ, КПУ та "Наша Україна".

Про це повідомив на прес-конференції у п'ятницю заступник голови адміністрації президента Валерій Хорошковський. За його словами, ведеться "аналітична робота" та робота щодо соціальних наслідків, які матиме акція протесту. Хоча Хорошковський "фізично" не вірить у таку "кількість людей на вулицях", але зауважив, що порадить дружині "не виводити дитину на вулицю".

На думку заступника Медведчука, акції протесту матимуть серйозні соціальні наслідки. "Я дав завдання прорахувати, скільки це (акції протесту - УП) буде коштувати державному бюджету, щоб всі знали цю цифру", - сказав Хорошковський та зазначив, що має сумніви у тому, що опозиція має великі кошти на проведення акцій.

"Так, ми (адміністрація - УП) досить спокійно ставимося до виступів, але влада буде діяти, і тільки у правовому полі, згідно з правовими нормами держави", - зазначив Хорошковський.

Українська Правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування