Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КУЧМА ДАВ РОЗПОРЯДЖЕННЯ ОМЕЛЬЧЕНКУ У ЗВ'ЯЗКУ З НАСТУПОМ ОПОЗИЦІЇ

П'ятниця, 23 серпня 2002, 15:59
В української влади "досить сил, щоб акції опозиції, намічені на 16 вересня, пройшли в рамках закону", заявляє президент країни Леонід Кучма.

"У нас досить сил, щоб все відбувалося в рамках нашого законодавства, і мер (Київський міський голова Олександр Омельченко), і влада столична зроблять все, щоб спокій громадян у жодному разі не порушувався", - заявив Кучма, відповідаючи на питання журналістів у п'ятницю в Києві.

"Ті гроші, які підуть на акцію, це "чорні гроші" і люди це повинні знати", - сказав Кучма, додавши: "Ніхто не поїде зі Львова або Івано-Франківська задарма, щоб захищати декого тут у Києві".

Він висловив нерозуміння того, що рухає організаторами акції, враховуючи зростання добробуту країни. "Коли ми поступово, хоч і важко рухаємося вгору, які причини для цього (для акції протесту)?", - спитав президент.

"Комусь Кучма не подобається - це інша справа. Я президент країни. Я не роблю спроб комусь сподобатися. Я виконую свої функції глави держави", - сказав він.

На думку президента, акції протесту викликані бажанням захопити владу.

Як повідомлялося раніше, представники ряду опозиційних сил заявили про намір провести у Києві в річницю зникнення журналіста Георгія Гонгадзе 16 вересня масову акцію протесту, головною вимогою якої є відставка президента України Леоніда Кучми.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування