Ющенко пропонує: або геть Распутіна-Медведчука, або неконтрольованість ситуації

Субота, 24 серпня 2002, 17:11
Внутрішньополітична ситуація в Україні сьогодні є тяжкою, заявив лідер "Нашої України" Віктор Ющенко в інтерв'ю УНІАН.

За його словами, для нього є очевидним те, що та політична ситуація, що сьогодні виникла в Україні, веде до неконтрольованості і до непрогнозованості.

Основною причиною цього, на думку Ющенка, є те, що сьогодні в Україні "владу прибрали ті сили, які отримали найменшу підтримку виборців на останніх парламентських виборах". За його словами, дисонує ситуацію те, що "сили які мають підтримку народу, через різні авантюрні кроки влади позбавлені адекватної результатам виборів участі в управлінні країною".

Ющенко стоїть на позиції, що не через "проекти Распутіних" треба досягати стабільності в Україні, а шукати консолідації тих політичних сил у парламенті, які виграли вибори, і на цій основі формувати суспільний, політичний договір, який би гармонізував дії і парламентських, і владних сил у політичному й економічному житті.

Крім того, наголосив Ющенко, у нинішній ситуації багато залежатиме від того, чи здатна влада зробити тверезі висновки, тверезі кроки і з розумінням ставитися до того, що сьогодні відбувається в політичному житті України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування