Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Стратегія "Нашої України" передбачає послання до Кучми

Вівторок, 27 серпня 2002, 15:06
Блок "Наша Україна" на засіданні політради у вівторок розглянув питання політичної стратегії блоку на найближчий час. Під час політради відбулося обговорення тез звернення до президента України, які "Наша Україна" планує найближчим часом передати главі держави та оприлюднити у ЗМІ, повідомляє прес-служба блоку.

Всеукраїнську акцію протесту "Наша Україна" розглядає "лише у руслі політичної стратегії, яка сьогодні розробляється", наголошується у заяві блоку.

"Наша Україна" стоїть на позиції, що формування парламентської більшості повинно відбуватися у Верховній Раді без силового тиску ззовні. Штучно створена парламентська більшість не може бути тривалою і ефективною", - йдеться у повідомленні прес-служби.

На політраді обговорювалися також останні ініціативи президента України, які прозвучали в його зверненні до народу 24 серпня. "Більшість положень звернення Президента були взяті з договору про Спільні дії, ініційованого "Нашою Україною". Тому фракція буде наголошувати на необхідності підписання Договору", - зазначено у заяві блоку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування