"Наша Україна" відокремиться від решти опозиції?

Середа, 28 серпня 2002, 15:49
"Наша Україна" влаштовуватиме акції протесту самостійно і першим кроком буде проведення Форуму демократичних сил 15 вересня. Про таке рішення політради "Нашої України" повідомив лідер Українського народного руху, член фракції "Наша Україна" Юрій Костенко.

"Ми ні до кого не приєднуємося", - наголосив Костенко, нагадавши, що юридично "четвірка" ніяк не оформлювалась і була "витвором засобів масової інформації".

Відповідаючи на запитання, чи вийде "Наша Україна" на вулиці 16 вересня, Костенко зауважив, що, за задумом ідеологів акцій, вони будуть безстроковими, а "НУ" розпочне свої акції 15 вересня проведенням Форуму демократичних сил. Він зазначив, що на форум запрошуються всі демократичні сили.

Костенко також повідомив, що рішення про участь в акціях протесту кожна партія-член "Нашої України" буде приймати самостійно.

UNIAN

P.S. За кілька годин після поширення цього повідомлення прес-служба "Нашої України" розіслала заяву Костенка. Він спростував інформацію ЗМІ щодо відмови політичного блоку "Наша Україна" брати участь у всеукраїнській акції протесту.

"Мої слова про неучасть "Нашої України" в осінніх акціях протесту вирвані з контексту і неправильно витлумачені деякими засобами масової інформації", - заявив Костенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування