Опозиція готова виступити восени і без Ющенка

Середа, 28 серпня 2002, 16:56
КПУ, СПУ і БЮТ продовжать підготовку до акцій протесту, незважаючи на рішення "Нашої України" проводити власні акції, ні до кого не приєднуючись. Про це заявив лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко.

Лідер КПУ наголосив, що вони прийняли рішення щодо проведення акцій протесту і для них є всі підстави. Він зауважив, що курс, який проводиться президентом України Леонідом Кучмою та урядом, соціально-економічна напруженість суспільства створили достатньо передумов для того, щоб народ вів організовану політичну боротьбу за свої права.

Тому Симоненко переконаний, що акції протесту необхідно проводити в масштабі трьох основних політичних сил, які заявили про свою готовність до їх проведення.

Лідер комуністів зазначив, що засідання опозиційних сил з підготовки до акцій будуть продовжуватись. При цьому він нагадав, що перерва у засіданнях була зумовлена тим, що КПУ, СПУ та БЮТ чекали рішення "Нашої України".

Коментуючи рішення політради "Нашої України", Симоненко зауважив, що його прогноз, що блок Віктора Ющенка "не піде на цей крок, тому що діє в курсі економічних реформ і політики президента України", справдився.

UNIAN

Читайте також:

"Наша Україна" відокремиться від решти опозиції?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування