Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Перед зустріччю з журналістами, Ющенко зайшов до Кучми

Четвер, 29 серпня 2002, 13:33
Президент України Леонід Кучма на зустрічі у четвер "позитивно сприйняв ініціативи" блоку "Наша Україна" про проведення політичної реформи у країні, повідомив лідер блоку Віктор Ющенко на прес-конференції у середу.

За його словами, зустріч пройшла в "атмосфері сприйняття" логіки бачення реформ у країні, викладених Ющенком. "Ці позиції президентом сприйняті позитивно", - сказав він.

Ющенко повідомив, що у ході зустрічі відбулася розмова президента з головою Верховної Ради Володимиром Литвином про ці ініціативи "Нашої України".

Разом з тим, Ющенко, за його словами, декілька разів підкреслював, що поки парламентську більшість "буде створювати Віктор Медведчук, то у парламенті не буде демократичної більшості". "Це те, що формує суспільне протистояння і вносить дисгармонію у відносини політичних сил", - додав лідер "Нашої України".

Ющенко підкреслив, що "Верховна Рада - це самодостатня політична структура" і питання конфігурації парламенту повинні вирішуватися в її стінах. Про це також йшла мова і під час зустрічі лідера "Нашої України" з Литвином, під час якої Ющенко зазначив, що "парламент і спікер повинні займати активну позицію".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування