Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бізнесмени Ющенка не ініціювали антикучмістського референдуму

П'ятниця, 30 серпня 2002, 11:33
Депутатська група "Разом" фракції "Наша Україна" не збиралася ініціювати всеукраїнський референдум про доцільність дострокового переобрання президента України, виступив із заявою в п'ятницю народний депутат, член групи Євген Червоненко.

Таким чином він прокоментував повідомлення керівника "Разом" Олега Рибачука про те, що депутатська група найближчим часом виступить з ініціативою проведення всенародного референдуму щодо зміни системи влади, а також проведення дострокових виборів президента України.

"Почувши повідомлення у вечірньому випуску ТСН, Євген Червоненко зателефонував депутатам групи "Разом" і дізнався, чи відома їм інформація про відповідне подання. Жодному з депутатів, з якими він розмовляв увечері, не відомо нічого про загальні збори групи та ініціювання винесення подання про всеукраїнський референдум на розгляд політради блоку "Наша Україна", - зазначається у повідомленні прес-служби Червоненка.

Червоненко також заявив, що навіть якщо питання про ініціювання всеукраїнського референдуму буде винесено на розгляд депутатської групи "Разом", він буде голосувати "проти".

"Розпочинати війну сьогодні нелогічно. Діалог між президентом України та блоком Віктора Ющенка "Наша Україна" ще не закінчено. Хоча багатьом його хотілося б припинити. Діалог необхідно продовжувати, такої ж думки, - я переконаний, притримується і Віктор Ющенко. Не варто йти на зговір зі своєю совістю. Навіть у тому випадку, коли інша сторона дозволяє собі це", - сказав Червоненко.

Читайте також:

Бізнесмени Ющенка вимагатимуть референдуму щодо відставки Кучми

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування